به گزارش روابط عمومی مجتمع حمایتی الزهرا(س) در راستای ارتقای سطح دانش، مهارتهای فردی و غنیسازی اوقات فراغت کودکان، مجتمع حمایتی الزهرا با بهرهگیری از ظرفیت مرکز ساماندهی کودکان کار و خیابانی، سلسله جلسات تخصصی «کتابخوانی و قصهخوانی» را برای خدمت گیرندگان این مرکز برگزار کرد.
این برنامه با هدف نهادینهسازی فرهنگ مطالعه و تقویت ذوق ادبی در میان کودکان کار و خیابانی با نظارت و هدایت مستقیم «صارمی»، مربی این مرکز، برگزارشد.
گفتنیست خدمت گیرندگان به مطالعه گروهی و انفرادی مجموعهای از کتب داستانی متناسب با گروه سنی خود در فضایی صمیمی و آموزشی پرداختندو فرصتی مغتنم فراهم شد تا کودکان ضمن آشنایی با دنیای ادبیات، تجربیات مطالعاتی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
در همین راستا، رسولی، مدیر داخلی مرکز ساماندهی کودکان کار و خیابانی، ضمن تأکید بر اهمیت تداوم چنین برنامههایی اظهار داشت: «توسعه فرهنگ کتابخوانی نه تنها ابزاری بنیادین برای رشد فکری و ارتقای بینش اجتماعی کودکان است، بلکه یکی ازراهکارهای مؤثر در مدیریت و غنیسازی بهینه اوقات فراغت این عزیزان محسوب میشود.»
#اقتصاد_مقاومتی_در_سایه_وحدت_ملی_و_امنیت_ملی
#پویش_ملی_کنار_مردم
#مهر_آوا_کانال_اطلاع_رسانی_بهزیستی_خراسان_جنوبی
#روابط_عمومی_مجتمع_حمایتی_الزهرا(س)
https://ble.ir/post/1165260811/7828207894276323096/1779005067631
@behzisti_khj
http://www.behzisti.ir/service/province/khjonoobi












نظر شما